Engraving Concepts firar 25 år med Epilog Laser

roy brewer från engraving concepts

”Vi har arbetat med många starka företag som har försvagats under årens gång. Efter 25 år med Epilog är de starkare än någonsin.”

Roy Brewer, Engraving Concepts grundare

Golden, Colorado (29 juli 2016) – Epilogs äldsta distributör, Engraving Concepts, firar med glädje 25 års partnerskap med Epilog Laser. Engraving Concepts är Epilog Lasers exklusiva distributör av produkter i delstaterna Texas, Oklahoma, New Mexico, Lousiana, Arkansas och Hawaii.”Vi har arbetat med många starka företag som har försvagats under årens gång,” säger Roy Brewer, som är Engraving Concepts grundare. ”Efter 25 år med Epilog är de starkare än någonsin.”

Engraving Concepts är kända för att ha bland den mest respekterade och tillgängliga sälj- och supportpersonalen i lasergraveringsbranschen. De får alltid massor med beröm från kunder och andra samarbetspartners. De får ständigt ta emot några av Epilogs mest prestigefyllda säljpriser.

”Vi hade inte kunnat önska oss bättre representanter än teamet på Engraving Concepts,” säger Mike Dean, som är vice ordförande för Epilog Lasers försäljning och marknadsföring. ”Deras passion för vår produkt och stöd till vårt företag är helt otroligt, och jag är oerhört tacksam över att få ha dem i bakom mig de senaste 25 åren.”

Grattis Mr. Brewer och hela teamet på Engraving Concepts till 25 underbara år.

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.