Introducing Craig Nelson, Epilog's Newest Addition

Craig Nelson, epilog laser

Ord kan inte uttrycka hur glad jag är att vara ombord med Epilog ”, säger Nelson. ”Med banbrytande produkt tillägg som den nya Fusion Laser serien och Mac förare, är detta en så spännande tid att arbeta med de bästa av de bästa.

Craig Nelson, Sales and Marketing

Golden, CO (jan 20 , 2014 )

Epilog Laser is excited to welcome laser industry veteran Craig Nelson to the company’s sales and marketing department.

”Craig har över 20 års erfarenhet i branschen och är exceptionellt bekant med Epilog produktlinje ”, säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. ”Craig förstår vårt företags kultur och mål och jag har inga tvivel om att han kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vårt team.”

När en av bolagets största distributörer kommer Nelson nu ta olika roller vid Epilog Sons kontor, inklusive försäljning, mässor med mera. Han har 22 års erfarenhet på marknaden och är väl förtrogen med många olika aspekter av industrin, inklusive försäljning, support och förvaltning.

”Ord kan inte uttrycka hur glad jag är att vara ombord med Epilog”, säger Nelson. ”Med banbrytande produkt tillägg som den nya Fusion Laser serien och Mac förare, är detta en så spännande tid att arbeta med de bästa av de bästa.”


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.