Epilog Laser Canada, ULC. Får ny servicetekniker

En tillbakablick på år 2015

”Jons bakgrund inom laser och gedigna skicklighet inom service gör honom till ett fantastiskt tillskott i vårt team. Han har verkligen kommit igång, och vi är mycket glada över att ha honom hos oss!”

Terry Fix, säljchef, Epilog Laser Canada ULC.

Golden, Colorado, USA (21 mars 2016) – Epilog Laser Canada, ULC, som är ett helägt dotterbolag till Epilog Laser, kan med glädje berätta om det nya tillskottet i serviceteamet, nämligen serviceteknikern Jon Veeneman. Jon har ett högt anseende och mycket erfarenhet inom laserteknik.


”Jons bakgrund inom laser och gedigna skicklighet inom service gör honom till ett fantastiskt tillskott till vårt team”, säger Terry Fix, säljchef på Epilog Laser Canada, ULC. ”Han har verkligen kommit gång, och vi är mycket glada över att ha honom hos oss.”


Även om Jons främsta roll kommer att kretsa kring service och support kommer han även att vara delaktig i den vanliga verksamheten, bland annat frakt/mottagning och lagerhantering eftersom teamet i Mississauga växer så det knakar. Jon tog examen vid Niagara College på programmet inom fotonikteknik, där han studerade teorier och genomförde labbar inom många olika områden, t.ex. fiberoptik, laser och utformning av fotonikprinciper. Under sin tid hos oss har Jon fått tillfälle att jobba med solid state-laser, koldioxidlaser, YAG-laser med mera.


”Jag är förväntansfull inför det nya äventyr som väntar mig på Epilog och kommer att sträva efter att stärka företagets närvaro och goda rykte här i Kanada,” säger Jon. ”Jag ser fram emot att bidra på alla möjliga sätt för att våra kunder här i Ontario ska känna sig väl omhändertagna och ompysslade.”För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.