2018 firar Epilog 30 år av laseröverlägsenhet

epilog 30 år

"När jag tittar tillbaka på de gångna 30 åren är jag oerhört stolt över vad vi har uppnått som företag, men även ödmjuk av det eviga stödet vi har fått från alla som berör denna verksamhet."

Steve Garnier, VD Epilog

Golden, Colorado (9 februari 2018) – På Epilog Laser kan vi med glädje fira vårt 30-årsjubileum under 2018. En riktig praktfest kommer att hållas i Denver den 11 augusti för att fira våra framgångar sedan 1988.

När jag tittar tillbaka på de gångna 30 åren är jag oerhört stolt över vad vi har uppnått som företag, men även ödmjuk av det eviga stödet vi har fått från alla som berör denna verksamhet – våra anställda och distributörer, våra kunder och fans, våra återförsäljare och andra kompanjoner – alla vi har träffat på vägen har haft någon sorts påverkan," säger Steve Garnier, VD och en av Epilogs grundare. De senaste 30 åren har varit en oförglömlig resa fylld med triumfer och utmaningar, tillväxt och innovation. Jag är exalterad att se vad som ligger framför oss."

Epilog Laser såg sin början 1988 när två kompisar från Georgia Tech – Garnier och Johan Doran, Epilogs vice teknikchef – kombinerade sina talanger för att skapa industrins första datorstyrda lasergraverings- och skärningssystem i litet format.

Mike Dean, Epilogs vice försäljnings- och marknadschef, började inte långt senare och de tre började sin resa mot att förändra graveringsvärlden.

Alltmedan vårt företag har växt under de senaste 30 åren har vi sett våra lasrar användas i ett stort antal olika branscher, från skräddarsydda gitarrer till skåpdesign till märkning av medicinska apparater. Kombinationen av en graveringshastighet och kvalitet av industriell kvalitet med ett skäligt pris har gjort att alla, från tillverkare, ingenjörer till artister, kunnat använda lasrar i sin verksamhet och nå stora framgångar.

"Det har varit och fortsätter att vara en fantastisk åktur," säger Garnier, "och vi är så tacksamma för alla som har varit med på den. Vi är exalterade att se vad som kommer att händer under de kommande 30 åren!”


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.