En sammanfattning av 2015 - en tillbakablick på året

En tillbakablick på år 2015

”2015 har i mångt och mycket gått upp och ner, men på det stora hela har det varit ett utmärkt år för oss. Vi förlorade två underbara medarbetare efter sjukdom, men vi tog oss samman som ett företag och en familj för att ta oss igenom det. Något som har varit positivt är att vi har haft ett spännande år med nya produkter, utvecklingar och ett par nya ansikten i teamet.”

Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring, Epilog laser

Golden, Colorado (22 december) – När ytterligare ett år närmar sig sitt slut brukar vi på Epilog Laser glädja oss åt att titta tillbaka på årets spännande presentationer, evenemang och prestationer som vi har fått uppleva under de senaste 12 månaderna. 2015 har varit ett otroligt år för oss. Vi vill verkligen visa våra medarbetare, distributörer, kunder, fans och vänner vår uppskattning för deras ständiga stöd i år och alla andra år. Det här är vad vi har sysslat med i år:


  • Våra exklusiva distributörer i Austrailen gav bort en Mini 24 i ett lotteri i början av året. Den lycklige vinnare blev företaget Architectural Sign Industries.
  • Vi lanserade med stolthet nya Fusion 32 M2 lasersystem med dubbla källor.
  • Och tillsammans med Fusion 32 M2 presenterade vi tillskottet eView Camera Module i serien Fusion Laser.
  • Vi sponsrade invigningen av tävlingen Makerspace Contest på Instructables.com, där vi donerade en 40 Watt Zing 24 och ett vektornät som förstapris. Coventry Makerspace i Storbritannien blev den lycklige vinnaren av det ny lasersystemet.
  • Epilog Laser utsågs till den bästa arbetsplatsen i Denver av tidskriften Denver Business Journal. Det var sjunde gången vi nominerades och första gången vi vann!
  • Vi samarbetade igen med Instructables.com vid den sjunde årliga Epilog Challenge. En lycklig vinnare kommer att få en splitterny 30 Watts Zing 16 Laser för bästa "instructable".
  • Efter att ha lanserat Epilog Challenge VII satte vi kurs norrut och öppnade Epilog Laser Canada, ULC, som är Epilog Lasers helägda dotterbolag. Den kanadensiska försäljnings- och supportavdelningen i Mississauga, Ontario.
  • Efter framgångarna med Fusion M2 32 tog vi den utvecklade tekniken och skapade Fusion M2 40, som bland annat har populära funktionerna med dubbla källor och  eView Camera Module!
  • När ledigheten satte igång samordnade vi på Epilog vår årliga leksakskampanj. I år fick vi in 1475 dollar, och vi donerade över 300 leksaker till jultomtens verkstad på organisationen The Action Center i Jefferson County i Colorado.
  • Även om saker börjar lugna ned sig nu håller Epilog på att växa. Bara under den senaste månaden har vi fått in flera nya personer i teamet, bland annat IT-direktören Chris Carpenter, tekniktestschefen Wayne Kunze och personalchefen Sara Pettit. Vi är glada att ha dem med oss.

Nu när 2016 bara är ett par veckor bort ser Epilog fram emot fylla det kommande året med fler spännande lanseringar och prestationer.


Vi vill verkligen tacka er, dvs våra kunder, vänner, fans och partners, för att ni har varit med och gjort 2015 till ett av de bästa åren i Epilog Lasers historia. God jul, god fortsättning och ett gott nytt, underbart och givande år.


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188



Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.