epilog s 2014 Year in Review

trådbunden butik 2014

" 2014 har varit ett rekordår för Epilog laser och vi skulle vilja utvidga vår uppriktiga uppskattning till våra anställda, återförsäljare, medarbetare, fläktar och vänner för deras orubbliga stöd på vägen. "

Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring, Epilog laser

Golden, Colo. (December 10 , 2014 ) - Det är svårt att tro 2014 är redan närmar sig sitt slut. Som en annan underbar året kommer till ett slut, vi alltid njuta av att titta tillbaka på de spännande meddelanden, händelser och prestationer som vi upplevt i det förflutna 12 månader. 2014 har varit ett rekordår för Epilog laser och vi skulle vilja utvidga vår uppriktiga uppskattning till våra anställda, återförsäljare, medarbetare, fläktar och vänner för deras orubbliga stöd på vägen. Under det senaste året har Epilog upplevt så många underbara saker inklusive:

  • Välkomna industrin veteran Craig Nelson till vårt företags lag i Colorado.
  • Tillsatsen av två nya distributörer i Kanada - Jon Dickson (Synergy produkter) har gjort ett fantastiskt jobb med att representera Epilog i Alberta, British Columbia, Manitoba och Saskatchewan. Gilles Frenette utgör nu Epilog i östra Kanada, och har varit en fantastisk resurs för nuvarande och framtida kunder i Ontario, Quebec, och Maritimes.
  • Vår egen gravyr Concepts distributör, Jeanette Brewer-Richardson, utsågs ordförande Utmärkelser och erkännande Association. Jeanette har haft en underbar inverkan på ARA och vi önskar henne fortsatt framgång i sin roll som ordförande.
  • Teamet på Alfex CNC våra lång tid representanter down under, utsågs den exklusiva Epilog Laser distributörer för hela Australien.
  • Vi lanserade vår efterlängtade Job Management Software för Fusion Laser-serien, och strax efter gjorde det på alla produktionsmodeller samt Legend 36 EXT.
  • Sommar hållit oss upptagen som vi lanserade den sjätte årliga Epilog Challenge Instructables.com, där en lycklig vinnare fick en helt ny Zing 16 Lasersystem!
  • Vi leds också till San Diego för att sponsra och visas på Wired Café vid ComicCon. När vi gör varje år, hade vi så mycket kul att umgås med VIP och göra anpassade gadget gravyrer.
  • Inte bara gjorde vi välkomnar nya medarbetare på våra Golden, CO. Anläggning, våra distributörer var upptagen lägga till sina lag också. Innovativa Cutting Systems var glada att välkomna mäklare, Tony Guglielmino och teamet på Grave Concepts välkomnade Jimmy DuBose, som kommer att leda upp företagets nya Houston kontor.
  • Senast, vi leds ut till WIRED Store i New York City. Pop-up store firar 10 årsjubileum i år och vi är så stolta över att vara bland några av de coolaste verktygen och teknikerna på displayen.

Som 2015 tillvägagångssätt är Epilog ser fram emot att se nästa år kommer att fyllas med mer spännande meddelanden och prestationer.

Vi skulle vilja utvidga vårt uppriktiga tack till er - våra kunder, vänner, fans och medarbetare - för ert stöd för att hjälpa göra 2014 ett av de bästa åren i historien om Epilog laser. God jul, trevlig helg och lyckönskningar till alla för en underbar och välmående nya året.

 

 


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.