Vilka är Epilog Laser?

Epilog Lasers huvudkontor

Vi anställer de bästa personerna och litar på att de gör sitt jobb på rätt sätt. Det är så vi har blivit framgångsrika.

Mike Dean, Mr Epilog

Epilog Laser har varit verksamma sedan 1988 och har arbetat hårt för att bli det främsta företaget i branschen för lasergravering, -skärning och -märkning. Vi är innovatörer. Vi är problemlösare. Vi arbetar med att att utforma och tillverka lasersystem av allra högsta kvalitet, och det gör vi här på vårt huvudkontor i Golden i Colorado.

Ursprungligen var tanken att tillhandahålla graveringssystem med koldioxidlaser till stora och små företag och hemmafixare, men vi slutade inte där. Med åren har vi utvecklat större och starkare koldioxidlasersystem, och 2006 utökade vi vår produktlinje för att kunna erbjuda FiberMark. Med det systemet går det att göra permanenta märkningar på alla sorters metall.

År 2008 lanserade Epilog branschens första billiga och nybörjarvänliga lasergraveringssystem med koldioxidlaser, Epilog Zing Laser, för att ge går teknik en ännu större publik. Idag används våra system i hela världen på en mängd olika marknader och på alla möjliga sätt.

Vi har arbetat med laser längre än någon annan i branschen, och det märks. Vi skapade den första lasern som kunde "skriva ut" direkt från CorelDraw, utformade det första roterande tillbehöret, lanserade det första stora graveringsbordet och tillverkade den första lasern på 100 watt. Epilog är helt enkelt kända för att ha infört praktiska funktioner som gör det enklare för våra kunder att arbeta mer effektivt och öka sin vinst.


Knyta kontakter – en nyckel till vår framgång

Epilogs engagemang i att bygga starka relationer med kunderna, distributörerna, återförsäljarna och de anställda har varit ytterst viktigt i att bygga och stärka vår verksamhet.

Vi erbjuder våra kunder en nästan oändlig support, som omfattar allt från vårt tekniska bibliotek online och virtuella övningsprogrampaket till vår förstklassiga kundtjänstpersonal. Vårt mål är att allt ska fungera bra hos kunderna. År 2012 fick Epilog Laser faktiskt priset North American Customer Support Value Enhancement Award 2012 från analysföretaget Frost & Sullivan.

Vi strävar efter att locka till os och behålla den bästa personalen i branschen, och det märks. Epilog har rankats bland de tio bästa arbetsplatserna i storstadsregionen runt Denver fyra år i rad! Även om vi har välkomnat ett par nya ansikten under de senaste månaderna kan du fråga precis vilka som helst på Epilog hur länge de har varit på företaget. Då kommer du ofta höra 10, 15 eller till och med 20 år! Personalen är själva motorn i verksamheten. Vi skapar därför en arbetsplats som de anställda ser fram emot gå och jobba på, så att vi kan bygga utrustning av högre kvalitet.
Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.