Desktop CT- och 3D-skannrar med Arduino tar första platsen i Epilog Challenge IX

Desktop CT- och 3D-skannerenhet tillverkad med Arduino

Epilog Laser är glada att kunna meddela att Jon Bumstead, Manchester, MO., är vinnaren av det stora priset i den nionde utgåvan av den väldigt populära Epilog Challenge, som hållits hos Instructables. Jon fick en ny 30 watt Zing 16, ett vektorskärbord och en luftkompressor för hans bidrag ”Desktop CT- och 3D-skanner med Arduino”. Det vinnande bidraget var ett av 1 016 Instructables anmälda till Epilog Challenge IX.

”När jag fick veta att jag hade vunnit kunde jag inte tro det”, säger Jon. ”Jag var på jobbet och kunde inte sluta att hoppa på grund av spänningen. Förutom all spänning kände jag mig lycklig att det finns en sån här tävling och ett gemenskap och väldigt stolt över att vinna en tävling med så många fantastiska bidrag. Jag har drömt om att äga en laserskärare sedan jag fick reda på de finns.”

The finished 3D scanner device, a ring, and the ring's 3d model constructed with the device

När vi frågade om hans planer för lasern svarade Jon att en av hans idéer är att skapa utbildningssatser för att få personer i alla åldrar intresserade av mekanisk design och elektronik.

”Id´´en med första satsen är en dodekaeder med lysdioder som kan programmeras med en Arduino, på liknande sätt som den stora geodetiska kupolen med lysdioder som jag byggde för ca ett år sedan och delade på Instructables”, säger Jon. ”Jag kunde skära en prototyp innan min lokala verkstad stängde, så du kan förstå hur upphetsad jag är med att kunna fortsätta utveckla den här satsen. Jag startade även en etsningsbutik nyligen, One Bit Kit, där några mindre satser är tillgängliga. Etsningsinventariet är begränsat för tillfället, men den här laserskäraren kommer att bli ett viktigt verktyg för att utveckla fler satser.”

”Jag fortsätter att bli förvånad över inte bara det stora antalet bidrag vi har fått, utan kreativiteten och uppfinningsrikedomen bakom så många bidrag till Epilog Challenge”, säger Mike Dean, vice VD för försäljning och marknadsföring hos Epilog Laser. ”Vi är så glada för Jon och hoppas verkligen att han kommer att skapa några helt otroliga projekt med lasern!”Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.