Epilog Laser ställer ut vid Sign & Print Expo, 26-28 mars 2019

Företaget kommer att visa spännande laserteknik genom att förbättra dagens visuella kommunikation.

Lasergraverad bröllopsskylt.

Epilog Laser är den främsta producenten av system för gravyr, skärning och märkning med koldioxid- och fiberlaser, och vi är glada att kunna ställa ut vid Sign & Print Expo 2019, 26–28 mars i Gorinchem i Nederländerna. Företaget kommer att demonstrera en mängd olika lasersystem och visa upp flera spännande användningsområden för lasern som är populära inom skyltvärlden.

Laserskurna skyltbokstäver av akryl

Laser har blivit en viktig del av skylt- och tryckföretag på grund av deras förmåga att skapa anpassade och unika skyltar på kort tid. ”Mångsidigheten i laserns produktprestanda innebär att ett företag kan gå från att skära akrylbokstäver till en skylt till att gravera en logga på trä och skära plast till en namnskylt. Allt med en och samma maskin,” säger Richard van Densen, vd på Epilogs europeiska högkvarter. ”Oavsett om det gäller att skära akryl till att gravera foton och märka metaller kan vi med glädje visa upp funktionerna i Epilogs system inom dessa populära och innovativa skyltunderlag!”

vägriktningsskylt gjord med en laser

Epilogs lasersystem är kända för sin industrikvalitet, höghastighetsgravyr och otroligt detaljerade etsning på upp till 1200 dpi. Maskinerna har programfunktioner med öppen arkitektur så att användarna kan göra sin design i populära program som Adobe Illustrator, Photoshop och CorelDRAW med mera. Deltagarna bjuds in till att stanna till vid Epilog Laser vid bås E128 och se en personlig demonstration och lasergraverade och skurna prover.

Sign & Print Expo 2019 omfattar 200 utställare och visar upp de senaste uppfinningarna och trenderna inom visuell kommunikation. Öppettiderna är 13:00 till 21:00 26 och 27 mars samt 10:00 till 17:00 28 mars.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.