Epilog Laser annonserar en spännande omprofilering

Ändringar reflekterar utveckling av verksamheten och utökning av laserprodukterbjudanden.

Epilog Laser är den främsta producenten av system för koldioxid- och fiberlasergravyr, skärning och märkning, och meddelade idag om lanseringen av en ny varumärkesidentitet som omfattar en omprofilering av företagets webbplats, logga, grafik och kommunikation.

Epilog Lasers nya logga på en tröja och ett kuvert.

”Sedan vår start år 1988 har Epilog Laser byggt upp ett högt anseende tack vare vår innovation och kvalitet. Vi vill att vår logga illustrerar berättelsen om det tekniktillverkningsföretag som vi har kommit att bli,” säger Mike Dean, viceordförande för försäljning och marknadsföring. ”Den nya loggans design återspeglar den moderna tekniken och de avancerade funktionerna som vi tillhandahåller i våra nya produktutbud”.

”Vi på Epilog anser att varumärket har utvecklats under de senaste 30 åren. Vi vill att varumärket och loggan på bästa sätt återspeglar de teknikprestationer som vi har uppnått under de åren och vart i är på väg i framtiden,” förklarar Devon Posey, som är grafisk designer på Epilog Laser.

Epilog Lasers nya logga på utskriftsmaterial och nyckelband.

En omprofilering innebär inte bara ett smalare utseende på Epilogs företagsidentitet, utan de nya vågräta och lodräta loggorna är även mer strömlinjeformade för digitala och medel och utskriftsmedel. Den nya loggan har ett modernt utseende men har även kvar de bekanta färgerna och det klassiska "E:et" som omfattar allt som Epilog är kända för: maskiner av hög kvalitet och utmärkt kundtjänst före, under och efter kundens köp.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.