Epilog Laser 2019 En tillbakablick på året

Vi ser tillbaka på 2019 års milstolpar och prestationer.

När vi träder in i 2020 gillar vi att alltid ta en tillbakablick på det gångna året och belysa några av de mest minnesvärda upplevelserna och prestationerna under de senaste 12 månaderna.

Epilog Challenge X

2019 började medEpilog Challenge X den tionde delen av den populära tävlingen och som hölls av instructable.com. Årets vinnare vare 19-årige Nikodem Bartnik för sitt projekt "DIY 3D Printed Dremel CNC". Nikodem vann ett 30-watt Zing 16 lasersystem, luftkompressor och vektorskärningsnät.

Lansering av Fusion Pro

I februari 2019 lanserade vi Fusion Pro laserserie på International Awards and Personalization Expo i Las Vegas! De här mycket efterlängtade systemen medförde branschens snabbaste gravyr (upp till 165 tum per sekund) Epilogs nya IRIS™ kamerasystem.

Kampanj för nygjorda märket

Vid den här tidpunkten avslöjade vi även en ny och spännande varumärkesidentitet som omfattar en omprofilering av vår webbplats, logga, grafik och kommunikation. Gehöret för vår omprofileringskampanj har varit otroligt!

80 watt

Förutom att lägga till nya produkter i vårt laserutbud introducerade vi också ett 80 -watt-laseralternativ för våra Helix och Fusion Pro-lasersystem. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda detta nya alternativ för kunder som letar efter lasersystem för mellanstora till stora format, eftersom det gör att de kan ta itu med fler projekt ännu snabbare!

epilog laser utbildningssvit

För att säkerställa att våra användare får ut mesta möjliga av sina lasersystem är korrekt utbildning mycket viktigt. Under 2019 såg vi därför över och lanserade vår omfattande online-utbildningssvit för att inkludera uppdaterade videor och självstudier om alla våra nuvarande produkter. Innehållet i utbildningssviten innehåller allt från att packa upp din laser till att ställa in uppsug och köra ditt allra första projekt. Vi inkluderar även vanliga underhållsproblem som rengöring av ditt system.

Julklappsdrive

För att runda av året ordnade vi vårt årliga leksaksevenemang för affären Holiday Shop på Action Center. Bland vår främsta produktionsanläggning, försäljnings- och marknadsföringsbyggnad och byggnad för teknisk support samlade vi in hundratals leksaker och ytterligare 650 $ för att köpa ännu fler leksaker åt många barn i området Jefferson County.

Vi ser fram emot 2020

Det har varit ett spännande år med tillägg och uppgraderingar, men vi hade inte kunnat göra allt utan våra fantastiska team på vårt företags huvudkontor, kanadensiska kontor och europeiska försäljnings- och distributionscenter. I år har vi lagt till 17 nya medlemmar till vår personal runt om i världen!

Vi är oerhört tacksamma för ett bra år på Epilog Laser. Med 2020 bara några dagar bort ska det bli oerhört spännande att se vad det nya året för med sig. Under tiden önskar vi våra kunder, anställda, distributörer och branschvänner en god jul och ett glatt och välmående nytt år.Pressansvarig för Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist på marknadsföringskommunikation
303.277.1188
Skicka e-post till Amy Dallman

Om Epilog Laser
Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.