Madisons lasergravering

Unga företagare förvandlar laser-maskinprojekt efter skolan till blomstrande företag

För några år sedan, bytte Mark Walters, ägare av Mark’s Machinery and More, lite träbearbetningsutrustning för en Epilog Laser-maskin. Han trodde att det kunde vara ett värdefullt verktyg för att anpassa sina reklamartiklar och gåvor som kunduppskattning. Mark hade ingen aning om hur snabbt hans ambitiösa dotter, Madison, skulle ta upp lasergravering och skapa en egen affärsverksamhet.

Madison Walters arbetar i sin butik med lasergravering.

För tre år sedan var Madison Walters a 13-årig student som lärde hur det hänger ihop i att använda laser och CorelDRAW. Efter lasergravering/skärning av en nyckelring med skoltema och att ha tagit med sig den till skolan började beställningar komma in från klasskamrater som ville ha en likadan. Under de senaste tre åren har hon gått från laserskurna nyckelringar och andra smycken till galet populära personliga dricksglas anpassad heminredning och mer.

Lasergravering en mörkgrå tumlare med Marks Machinery-logotyp
Butiken Mark's Machinery & More

På 16, installerade Madison och Mark ytterligare en laser i butiken och idag fortsätter Madison att möta den starka efterfrågan på hennes personliga produkter. Sedan hon gett sig in in verksamheten har Madison genererat tillräckligt med inkomst som tagit henne verksamhet i princip i all riktningar och gett henne en trygghet oavsett hennes framtida väg.

Visning av Madisons lasergraverad ändgrupp i Mark's Machinery and More
Madisons verkstad med lasergravering


Är du redo att utöka dina funktioner med en Epilog Laser-maskin? Fyll i formuläret här på sidan om du vill få en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software