Arduino Data Glasses vinner förstapris i Epilog Challenge VIII

 

vinnaren av epilog challenge viii

”Återigen har jag inte bara knockats av antalet bidrag vi har fått, utan även kreativiteten och genialiteten hos så många av de medverkande. Vi är jätteglada för Alains skull och kan knappt bärga oss tills vi får se vad han kan göra med vår laser.

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (6 mars 2017) – Epilog Laser kan med glädje tillkännage att Alain Mauer från Merscheid i Luxemburg är den vinnaren av den åttonde upplagan av den mycket populära tävlingen Epilog Challenge som hålls på Instructables. Alain får en 30 watts Epilog Zing 16 Laser, vektorskärningsbord och luftkompressor för sitt bidrag ”Arduino Data Glasses for My Multimeter”. Totalt inkom 1 075 Instructables-projekt till Epilog Challenge VIII.

 

”Jag var tvungen att läsa e-postmeddelandet två gånger för jag kunde inte tro att det var sant”, säger Alain. ”Så jag tittade på Instructables webbplats, och där stod det. Jag vann förstapris, men jag behövde hela dagen på mig för att smälta det.”

 

När jag frågade vad han planerade att göra med lasern svarade Alain att han har många idéer i huvudet. ”Utrustning som denna ger mig helt nya möjligheter”, säger han. ”Min första tanke var att skära akrylformer för att skapa nya knappar till mitt mediespelarprojekt åt min autistiske son, även det ett projekt som går att hitta på Instructables.com. Ett annat projekt blir en mekanisk Iris, eftersom lasern perfekt att skära löv med.”

 

”Återigen har jag inte bara knockats av antalet bidrag vi har fått, utan även kreativiteten och genialiteten hos så många av de medverkande”, säger Mike Dean som är vice VD för försäljning och marknadsföring på Epilog Laser. ”Vi är jätteglada för Alains skull och kan knappt bärga oss tills vi får se vad han kan göra med vår laser.” Mer information finns på www.epiloglaser.com


För mer information kan du kontakta:

Amy Dallman

Specialist inom marknadsföringskommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188

amyd@epiloglaser.com
Populära sidor

Få mer information

Beställ en broschyr och prover
laser engraver brochure
help desk software
Portions of this page translated by Google.