Hoppa till huvudinnehåll
Home  /  Företag  /  Nyheter/  Epilog Laser öppnar ny distributionsanläggning
Ny distributionsanläggning

Epilog Laser öppnar ny distributionsanläggning i Golden, Colorado.

Den nya platsen banar väg för ökad produktion, forskning och utveckling på företags huvudkontor

GoldEpilog Laser, Colorado. – Epilog Laser, som är den främsta tillverkaren av gravyr-, skärnings-, märkningssystem med koldioxid- och fiberlaser, är glada att kunna öppna en distributionsanläggning i närheten av sin huvudsakliga produktionsbyggnad i Golden, Colo. Det här är den fjärde anläggningen som Epilog har upprättat i Coors Technology Center, som redan är platsen för företagets främsta för huvudkontor, försäljning och marknadsföring och teknisk support.

”När vi byggde vårt nya huvudkontor 2005 trodde vi att vi skulle ha gott om utrymme för att tillgodose alla våra anställda och avdelningar under lång tid”, säger Mike Dean, vice vd för försäljning och marknadsföring för Epilog Laser. ”Vi skulle givetvis gärna ha hela vårt team på samma anläggning, men det är spännande att den ökade efterfrågan på produktion kräver att vi söker upp mer yta.”

Epilog flyttade in i sitt nuvarande huvudkontor 2005 och lade till en 10.000 kvadratmeter expansion 2014. År 2015 säkrade företagets tekniska supportavdelning sin egen byggnad i närheten. År 2016 flyttade försäljnings- och marknadsföringsteamet till sin egen byggnad, som också ligger i Coors Technology Center. Alla fyra byggnader ligger inom 1,5 km radie.

”Vi älskar området kring Golden och letar alltid efter utrymme som kan inrymma hela vårt team,” säger Dean. .”Men för tillfället är vi tacksamma för att vi kan vistas i närheten av varandra, även om vi inte befinner oss under samma tak.”

Tilläggsanläggningen är den senaste av flera spännande utvecklingar på Epilog under de senaste månaderna, inklusive lanseringen av den väl mottagna Fusion Edge Laser Series, som lanserades i november 2020.

Andra nyheter

Epilog Laser expanderar Fusion Maker Laser Series

Fusion Maker 24 och 36 nu del o...

Topp 10 Vanliga laserfrågor från Epilog Fans

Våra fans frågade, och vi svarade -...

Lasergraverande strukturstämplar för läder med MDF och akryl

Ett roligt sätt att använda din laser machi...

Glass jämfört med CO2-laserrör i metall

Varför är Epilog Laser maskiner bui...

fem högtidspresenter som du kan göra med en laser

Imponera på dina vänner och familj t...

Har du en berättelse du vill se presenterad?

amy dallman

Pressansvarig för Epilog Laser:

amy dallman
Specialist inom marknadsföringskommunikation
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Om Epilog Laser


Sedan 1988 har Epilog Laser utformat och tillverkat flygande-optik-baserad CO2 och fiberlasersystem som kan gravera och skära trä, akryl, plast, tyg, gummi och många andra material. Epilog specialiserar sig på utveckling av lasersystem med en oöverträffad kvalitet när det kommer till märkning och skärning på alla typer av material. Företaget producerar mångsidiga och tillförlitliga system som är prisvärd och lätta att använda. Mer information finns på www.epiloglaser.com.