5 julklappar som du kan göra med lasern

Imponera på släkt och vänner med roliga julklappar som går både snabbt och lätt att göra.

När Halloween och Allhelgona är avklarade börjar nedräkningen till julen på allvar. Här får du en lista med 5 roliga julklappar som du kan tillverka med lasern.

Kolla in projekten nedan och få tips på fina och personliga julklappar som passar bra under granen eller i julstrumpan. Du kan också använda dem som roliga gå-bort-presenter. Och vet du vad det bästa är? Alla projekt och designer (samt mycket mer, så klart) finns i vår Exempelklubb. Nu kan du lösa alla julklappsbekymmer på ett och samma ställe!

1) Läderpärmar med personlig gravyr

Lasergraverad anteckningsbok med läderpärmar.

Se projektet

Det här är en rolig present till alla blivande författare eller personer som brukar skriva resedagbok. Du kan också göra pärmar som passar till gästböcker på bröllop eller skissblock för blivande konstnärer. Läder passar perfekt för lasergravyr och ger en verkligt rustik look.

2) Graverade kavlar

Lasergraverade kavlar.

Se projektet

Ta kakor och pajskal till nästa nivå med skräddarsydda kavlar. Använd valstillbehöret med billiga träkavlar och skapa exklusiva mönster som gör alla bakverk så mycket roligare att titta på. Om du bestämmer dig för att inte göra egna kavlar kan du ändå piffa upp dina pajer och kakor genom att bränna mönster i dem med lasern.

3) Graverade vinglas

Laseretsade vinglas utan fot.

Se projektet

Vinglas är ofta billiga att köpa in och är enkla att gravera med laser. Smycka dem med en julhälsning eller någon annan snygg design.

4) Skärbrädor med ingraverade recept

Lasergraverad skärbrädor av trä.

Se projektet

Istället för att gravera som alla andra kan du passa på att etsa in ett gammalt släktrecept på en skärbräda av trä. Det här är en jättefin present som kommer att bli en riktig släktklenod.

5) Bricka för ost och kallskuret av skiffer

Lasergraverad ostbricka.

Se projektet

Den här brickan för ost och kallskuret är både funktionell och snygg. En perfekt gå-bort-present kring julen eller till vänner som ofta bjuder hem er på middag.

De här fem projekten är bara toppen på ett isberg. Om du skaffar ett lasersystem från Epilog kan du skräddarsy alla möjliga typer av presenter – inte bara till julen, utan hela året om. God jul och lycka till med laserprojekten!

PS. Från publiceringsdatum har du 55 dagar på dig att bli klar med alla julklappar! DS.Vill du också ha en lasermaskin att göra roliga julklappar med? Fyll i formuläret här på sidan om du vill ha en komplett produktutbudsbroschyr med graverade och skurna prover eller ring numret nedan för mer information.


Telefon: +46 33 20 43 00

Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*


Populära sidor

help desk software
Portions of this page translated by Google.