Resurser som utbildar och engagerar under stilleståndstid

Kurser, webbinarier, videor och resurser som hjälper dig att utnyttja din tid på bästa sätt.

Sikt uppifrån av person som arbetar på en bärbar datorn

Under dessa osäkra och aldrig tidigare skådade tider hittar har många plötsligt fått med mer tid på sig. Nu när order om att stanna hemma håller på att bli “det nya normala” (för närvarande), erbjuder många företag – Inklusive Epilog – en mängd resurser som kan hjälpa dig att komma igenom de långsamma perioderna.

Utbildningssvit online

Hemsidan för Epilog Laser utbildningssvit

Hur väl känner du till din laser? Vet du hur man rengör den? Korrekt installerade delar? Ställa in ventilation? Epilogs utbildningsplats online täcker allt detta och mer. Om du inte har haft en chans att bekanta dig med din maskin och dess delar kan du kolla in det här.

Epilogs kunskapsbas

Hemsidan för Epilog Laser kunskapsbas

Vår kunskapsbas online innehåller detaljerad information om en mängd olika ämnen, från designhjälp, till graveringstekniker, till ämnen om underhåll och mer. Du kan söka i Kunskapsbasen efter ämne eller nyckelord och hitta precis vad det är du letar efter!

Exempelklubb

Epilog Laser med sidan provklubb

Du har kanske bestämt att det är en bra tid att experimentera med nya material eller tekniker. Vi har dussintals och åter dussintals laserprojekt i våra Klubb med urval med alla typer av underlag. Kolla in hur man graverar underlägg i skiffer. Använd det roterande tillbehöret för att gravera ett vinglas eller lära sig skära plast/akryl för skyltning. Eller kom snabbt igång med några helgdekorationer. Ja, vi har de också.

Professionell förbättring/utveckling

Kategorisida för Coursera entreprenörskap

För närvarande till och med maj 31, 2020, erbjuder online lärande företaget, Coursera, gratiskurser för gymnasieelever, kurser för professionell utveckling och kurser för mental hälsa och välbefinnande och mycket mer. Även mer än bara webbaserade klasser kan användare bli en del av Coursera gemenskap som är en fantastisk plats att få kontakt med elever runt om i världen att dela med sig råd, ställa frågor och hitta inspiration.

Kategorisidan för delad färdigheter i grafikdesign

Ett annat webbaserat inlärningsalternativ är Dela färdigheter, och online-lärande gemenskap med tusentals klasser för kreativa och nyfikna människor i ämnen inklusive illustration, design, fotografering, video, freelancing och mer. Det finns en mängd olika utbud av gratis kurser idealiskt för laserföretagare inklusive “Introduktion till SEO: Taktik och strategi för företagare”, “Bygga upp en hantverksbutik som säljer: Strategier för framgång i e-handel” och mycket mer! Om du går med idag får du två månaders premiummedlemskapgratis.

Sidan med gratis APA-webbseminarier

Awards and Personalization Association är en annan fantastisk resurs att dra nytta av om du vill utvidga din professionella uppsättning av färdigheter. För närvarande erbjuder APA gratis webbseminarier till både medlemmar och icke-medlemmar med fokus på flera branschämnen som CorelDRAW, lasergravering, sublimering och mer. Och se till att registrera dig för Epilogs webbinarium juni 4!

Alla hanterar stressande tider annorlunda men som samhälle kommer vi alla att ta oss igenom detta. Med COVID-19 situationen som ändras dagligen hoppas vi att dessa resurser gör det möjligt för dig att lägga till dessa i din arsenal av färdigheter och håller dig engagerad och alltid lär dig genom dessa utmanande tider.Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software