Så här kan bryggerier marknadsföra sig med en lasergraverare

Sälj varor med logotyper, skapa gåvor och spara outsourcingkostnader med en lasermaskin.

Flaskor i rostfritt stål märkta med en CO2-laser

Med en egen lasergraverare kan bryggerier utveckla nya marknadsföringsstrategier för att bygga ut sitt varumärke och öka exponeringen.

Bryggerier säljer och ger bort en hel del presenter, från klistermärken och underlägg till ölglas och annat. Med en egen laser kan dessa blomstrande företag varumärka så många saker – både i själva bryggeriet och på reklamartiklar.

lasergraverade ölglas

Lasergraverings- och laserskärningsmaskiner är värdefulla verktyg som kan hjälpa dina marknadsföringsinsatser oerhört. Tänk på alla saker du sätter din logotyp på. Hur mycket tid och kostnader skulle du spara genom att märka din egen utrustning, dina egna verktyg och dina egna reklamartiklar istället för att outsourca jobbet?

lasergraverade ölunderlägg av kork
närbild av lasergraverade handtag till ölkranar

Vad kan ett bryggeri skära och gravera med en laser?

Möjligheterna är nästan oändliga:

  • Kläder – lädermärken till hattar, personliga t-tröjor och varumärkta tygväskor på beställning
  • Handtag på ölkranar – framhäv en öl av begränsad utgåva och visa upp ölsorterna som säljer bäst
  • Underlägg – trä, läder och till och med ölunderlägg i kartong kan anpassas med en laser
  • Glas – gravera ölglas, pilsnerglas, snapsglas med mera
  • Krus – glas eller metall, lasern kan arbeta på båda
  • Ölbrädor – varumärk dina brädor med en logotyp eller gravera namnen på dina mest populära smakprover
  • Förpackningar – skapa anpassade förpackningar för burkar, flaskor eller krus
  • Skyltar – med en laser kan du skapa alla slags skyltar, från reklamskyltar till riktnings- och informationsskyltar, i en rad olika material

... och mycket mer!

lasergraverade ölunderlägg av skiffer
laserskurna och graverade lädermärken till hattar
lasergraverade handtag till ölkranar och ölfat

Varumärkta artiklar bygger märkesnärvaro för ditt företag. Kunna lägga till din logotyp på utrustning och produkter billigt är ett utmärkt sätt för dig att maximera din exponering. Lasern ger också flexibilitet när det gäller att skapa meddelanden för öl av begränsad utgåva och specialevenemang.

Lägg till en rolig och personlig upplevelse på bryggeriturer

Bryggeriturer är viktiga försäljningstillfällen. Varför inte lägga till en upplevelse för en stamkund genom att avsluta turen med ett personligt meddelande på glaset för att minnas besöket? Om du redan har ett lager av glas som är graverade med din logotyp tar det bara några minuter att sätta i glaset i lasern och lägga till ett namn och datum.

lasergraverade shotglas

Du kan också sälja en personlig upplevelse genom att göra personliga krus. Oavsett om de tillhandahålls av kunden eller säljs av dig, är detta ett stort mervärde till dina nuvarande erbjudanden. Genom att marknadsföra dina anpassningstjänster skiljer du dig verkligen åt från konkurrenterna och erbjuder gästerna en riktigt unik och personlig upplevelse.

lasergraverade ölunderlägg av skiffer

Är det svårt att lära sig använda en laser?

Inte alls! Själva lasersystemet är oerhört användarvänligt. Vi har till och med en träningskurs online som leder dig genom varje steg i installationen av ditt system – från att packa upp lasern till att skapa dina första enkla projekt. När du har bekantat dig med ditt val av grafikprogram kan du skapa och spara dina mest populära designmallar och använda dem när du behöver. Dessutom gör våra program och vår Job Manager det enkelt för dig att spara och organisera dina mest använda projekt så att även anställda som inte är så bekanta med systemet kan hämta ett jobb, skicka det till lasern och trycka på GO!

laseretsade shotglas

Ställ lasern i centrum!

Vill du verkligen överraska dina kunder? Ställ lasern mitt bland dina gåvor och låt dem titta på när du lägger till ett anpassat meddelande på deras glas, flaskor eller väskor på bara några minuter. De går inte bara därifrån med en riktigt personlig souvenir, utan de kunde även se lasern göra det precis framför ögonen på dem. Uppmuntra dem att publicera souveniren på sociala medier och bredda dina PR-insatser ännu mer!

lasergraverade handtag till ölkranar

Vad kommer härnäst?

Är du redo att se hur Epilog kan ta ditt bryggeri till nästa nivå? Vi har system för så lite som 7 995 USD, så att du kan börja öka dina vinster och maximera dina marknadsföringsinsatser på nolltid. Fyll i formuläret ovan eller ring oss på nedanstående nummer för att få veta mer!

Telefon: +46 33 20 43 00

uppsättning med lasergraverade ölunderlägg av kork
lasermarkerade iskuber av rostfritt stål


Beställ broschyr och prover utan kostnad

Få broschyrer och prov och mer information från oss eller vår lokala distributör.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.